Servertid:

Terms and conditions

For å bruke forskjellige tjenester i Rivality, må du være enig i de betingelsene nedenfor. Når du registrerer og spiller Rivality sier du deg enig i disse betingelsene.

Administratoren har rettighet til å utestenge brukerkontoer uten advarsel. Rivality har derfor rett til å bestemme hva som er lov og ikke lov, og kan utestenge kontoer for å holde et godt og vennlig miljø og samtidig opprettholde en fungerende side.

Rivality gir ingen garanti for at funksjoner på siden eller serveren er tilgjengelig til alle tider. Tapt informasjon på siden vil ikke bli erstattet på noen måte. Men Rivality legger mye innsats i å holde siden oppe til en hver tid, og jobber hele tiden med å holde siden åpen og sikker. Vilkår og betingelser kan endres, brukeren er derfor bedt om å sjekke jevnlig om noen betingelser er endret.

Rivality er gratis å spille, men det noen tjenester må du betale for å bruke. For å bruke disse tjenestene må du være lovlig alder, eller ha tillatelse i fra foresatte til å kjøpe tjenestene. Betalinger som gjøres via fasttelefon eller mobiltelefon (SMS) må godkjennes av holderen før kjøpet. Det er brukerens ansvar at en slik godkjenning er gitt før kjøpet.

Rivality har ingen forpliktelse til å kompensere eller varsel brukere på grunn av endringer / problemer som kan oppstå i tilknytning til bruk av tjenesten. Rivality trenger ikke å søke godkjenning fra brukere ved endring av tjenester. Rivality har videre rett til å endre/fjerne en tjeneste som brukerne har kjøpt uten forvarsel.

Dersom Rivality fjerner sine VIP tjenester og kreditter, vil kjøp av disse ikke bli erstattet. Brukerkontoer som ikke har vært logget inn på 50 dager vil bli slettet, dette inkluderer også kreditter som brukeren har kjøpt. Rivality kan ikke bli holdt ansvarlig for feil ved kjøp av VIP tjenester.

Uansett så bryr vi oss om brukerne våre - VIP eller ikke. Vi vil gjøre alt i vår makt for å gjøre ditt opphold her så godt så bra så mulig.